Sara

 
 •  

  De leukste schoolvoorstelling van ’t land: Sara de sprinkhaan!

  Een superleuke en educatieve schoolvoorstelling over Sara, een heel bijzondere sprinkhaan die in het bos alle afval opruimt. Wanneer ze op een dag vast komt te zitten in een stropersklem gaat Jo, de boswachter, naar haar op zoek. De start van een spannend avontuur boordevol humor, publieksinteractie en enkele echte getrainde dieren! (een woestijnbuizerd, een kip en een konijn).

  De voorstelling gaat over het milieu (recyclage en natuur) en over vriendschap: hoe je er alles aan doet om elkaar te helpen. Er wordt o.a. een recyclage spel gespeeld waarbij kinderen afval in de juiste bak moeten werpen. 

  Gebracht door Jo De Rijck, met meer dan 200 voorstellingen per jaar één van de drukst geboekte artiesten van Vlaanderen. 
  Hij werd in 2007 uitgeroepen tot 2de beste kinderentertainer van de Benelux en is wekelijks te zien op TV (ned 2).

  Duur: 45 minuten 

  Leeftijd: Voor leerlingen van het 1ste tot en met het 4de leerjaar.

  Uitkoopsom:
  De normale uitkoopsom is 525 euro + transport vanuit Houthalen + BTW.

  Dankzij enkele sponsors die het ecologische thema een warm hart toedragen is deze voorstelling voor Limburgse scholen beschikbaar aan slechts 150 euro, inclusief transport en inclusief BTW!


 •  

  Inschrijving schoolvoorstelling

  CAPTCHA Image


 •  

  • Voorwaarden

   Wij komen bij u op school en brengen alles zelf mee, u hoeft enkel te genieten van de reacties van de leerlingen en hun enthousiasme na de voorstelling.

  • Tip

   Er zijn maar een beperkt aantal voorstellingen beschikbaar, boek daarom snel om zeker te zijn van een professionele, superleuke show op uw school voor amper 150 euro!

  • Info en boekingen

   E
   schoolvoorstelling@sarasprinkhaan.be
   T
   0498 / 45 01 87